Nak Jadi macam Princess .. Perlu ke jadi cantik ??


Just take me as i am NOT Just take me because my ass *wadahel*
benda alah yang yeyn mau bebel memalam buta * err kenapa malam buta ? rabun la .. malam ada mata ? * ni rasanya dah banyak orang bebelkan di entri diorang or memana je kan .. pendek kata ta kira lapisan umo , agama , bangsa, errr rupa paras semua dah cakap benda yang sama kan ?


yeyn pun tanak la bebel bnda ni bebanyak .. yeyn tau korang dah menyampah so jangan la lagi tambah menambah menyampah korang tu , ta elok ..
kalau korang perasan lately ni , ramai pulak yang teringin nak jadi "orang lain " .. kejadahnya nak jadi orang lain ? diri sendiri sudah cukup perfect lagi .. why la buang masa nak jadi orang lain .. padahalkan people around you with accepts you when you being yourself * alaa please la jangan kutuk yeyn *
ta salah kita nak jadi cantik .. Islam kan indah .. tapi jangan la over sangat ..

tu dah satu bab ..bab kedua pulak bila dah cantik riak pulakk ...adeh macam macam la diorang .. some of them ta tunjuk riak bangang diorang tu sebalik diorang selit la kat mana mana .. emm mana mana la kan ...nak bagi contoh kat korang pun ta bole sebab general sangat , pastu gua confirm mesti ada yang terasa tersentuh hati .. kang ta pasal pasal yeyn kena tembak pulak ..

CANTIK itu perlu tapi tada la wajib pun .. yang wajib kita kena la bersih .. bersih dalam dengan luar .. means hati kena la cantik jugak .. kalau muka cantik tapi hati huduh ta leh laa .. tapi ta kira awak tu cantik ke , kurang cantik ke ..awak kena juga jaga luar & dalam ..

so yang agak agak baru nak " up " tu .. heyy awak ingat ingat sama asal usul kita eh .. even darjat tu tinggi melangit langit pun ..ingat eh kita semua sama saja ... kita hirup udara yang sama , stay planet yang nama bumi yang sama ... datang dan juga kembali pun sama .. tada yang lebih hebat lagi indah dari ALLAH swt ..



note : saya princess comel 


Facebook Comment Source : Facebook Comment

2 orang baik ✿: