Guwa berundur


semalam not la semalam but tadi la pukul 2 sumting pagi tadi .. 
tiba tiba hati bergelora bagai dipukul ombak badai ..
tak tenteram bagai di anak kecil tak dapat patung barney .. memang gelisah laaa
dalam otak asyik teringat bintang je .. cuba gak tido tapi tak bole.. rasa macamm
alaaahh kata orang ni gangguan syaitan je .. Astagfirullah Hal'azim ..


macam nak meraung nangis je ...
dah la handphone tada prepaid ...adoiii .. dugaan apakah ni ..
dengan selamba lagi berisiko yeyn guna phone rumah ..
gilos ..pepagi buta guna phone rumah ...kalau emergency tapo , ni tado la sangat..kata hati ja
then yeyn pun pegi juga call bintang ..
perghhh tak beradu lagi bintang yeyn ni ..
katanya tengah study , selasa exam ..
dengar suara dia cam everything okay jee ..lega la sikit
then sempat la sembang...tada la sembang lamaa
just tnya khabar ..emm sumpah yeyn rindu diaa
then masa nak end call...perasaan yeyn diserbu kegelisahan ..
Ya Allah , yeyn betul2 takut . dalam hotak asyik -ve je ..
yeyn cuba kawal , masa tu rasa macam nak nangis je
pastu habis cakap..Ya Allah ,seronok tu tada sapa tahu ..
baru je nak lelap teringat dia balik ..
yeyn call dia lagi ...suruh dia jaga diri baik2
 bla bla bla bla bla

yeyn feel better ..but hari ni macam nak tahu lagi keadaan dia 


notakecikbesarparipariungu: entri agak kegedikkan .. sila muntah  ^___^
YEYN BERUNDUR balik kampung .. rindu atok , nenek  


DearDarling 


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: