Lisa Surihani ~ cantik ke dia ?

hamboih hamboih dress pink bercardigan hitam lagi .
for sure jejaka jejaka melaya tengah terjerit jerit kan ?
jerit la kuat lagi yeyn tak dengar nih ..
lelaki kata LS cantik then bila perempuan dengar HOT je diorang .. terus awek awek akan kata Shaheizy Sam handsome gile bhai !! huwaaaa .. 
yeyn bukan tak suka LS nih or Sam tu .. but Sam bunkface okay je ..hehe
entah la nyah yeyn tak minat nak suka suka kat artis..apa yeyn dapat if suka diorang ..huhu
actually bukan apa manusia ni cepat terpengaruh ..if yeyn suka kat memana artis for sure yeyn nak jadi macam diorang ..haa buat apa nak jadi macam diorang .. be yourself , yeahh jadi diri sendiri ..tak sakit pun..
untuk soalan kat atas tu " Cantik kot ^___^  "



lagi sekali tada keja .. LISA SURIHANI I LUV U .. hahahaha



Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: