Just you

**gamba atas ni semad...cuba korang klik kat gamba tu   **

lagi satu entri jiwang yeyn ..ahaks jangan sila la muntah ..yeyn bukan nak show off ..sumpah tade niat pun.. bukan yeyn sorang je tengah bercinta .. yeyn just luah apa yeyn rasa ..



today deardarling exam ..tadi pagi la , now merdeka la dia.. 2 hari lagi dia balik Kuala Lumpur.. jauh lagi kitorang .. niat yeyn nak jumpa dia tak kesampaian , terbantut lagi ..InsyaAllah suatu hari nanti .. mesti ada hikmah ni .yeyn kena banyak banyak sabar  ^__^
semalam borak on the phone dengan dia lagi .. best sangat , semalam dia lain ..banyak gelak , banyak cakap .. Ya Allah, berbunga - bunga hati ni.. gembira tak terkata .. Kata Putralam Fabregas ' Hormon exam la tu ' ..Haha .. Alhamdulillah bahagia sangat .. yeyn tahu dia masih sembunyikan sesuatu.. napa dia pendam sangat..
kali ni tak nak la buat spekulasi sendiri.. biar takdir yang menentukan

,.,.,.,.,,.,..,.,.,,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,,.,,.,.,,.,,.,.,.,,.,.,.,,..,
ok chow..yeyn nak siap nak pegi airport jemput 2nd bro balik hari ni ..Ya Allah bestnyaaa
bye korang ..Assalammualaikum 


DearDarling


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: