saya mohon maaf !


hey semua ..


entry tuk today pasal sedikit kekesalan yang muncul dalam diri saya .. i'm suppose to balek kampung today .. ala ala Abah busyyy la .. ta dapat nak send me to kampung ...
hmmm tape next time ...
tok wan, sanak saudara , makcikss , pakcikss , adek2 , kakak2 (cousinzz)
SORRY tau ta dapat balek naa .. kalau bukan hari ney nanti2 ada kan?? hee ...
saya promise nanti saya jumpa kamu semua .. nanti saya calling2 eh ..

habes cter pasal tu ..
saya MOHON MAAF !


~~~~~~()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()~~~~~~

adesss saya mengaku saya angau sekarang .. betul ! saya ta tipu .. percaya laahh !!
sebelum tu saya MOHON MAAF eh .. kamu ! kamu ! MAAFKAN saya eh .. hehe ~

saya mula angau bila start tengok cerita tu .. adoii saket saket .. HAHA
ta caya ? tanya adekk lelaki saya ..dia tahu .. saya suka JERIT bila tengok cerita tu ..
please jangan anta saya kat mental hospital eh .. tamo tamo !!

bawah neyh gamba JUNG YONG HWA ~~ ^_^v


dia ney not bad gak comey je kan kan ? tengok tengok dia senyum .. aduhh bole gilerrr gini ..



dah dah dah ..
nak pegi layan drama SERIBU KALI CINTA jap ..
today final episode .. ( tu adalah drama MELAYU saya yang terAKHIR !)
bye bye~~


syifasyazana


Facebook Comment Source : Facebook Comment

4 orang baik ✿:

cik zell said...

hyungnim!!!hehehe...
best cite cih..

Njla Azman said...

Grr, suka cter ni jugak ! haha
shin hwo hyungnim hotz.

tapitapi tae kyung comel ! jeremy pon -_-
errggh. haha

Syifa Syazana said...

ha'a cter tu BESTT ..
pendek kata semua comeycomey kankan ? heee

fitrah said...

hehe...saya pun suka jung yong hwa
lagu band dia pun best..