JenjalanPegiRumahBaru

lokasi::bertamperdana2kepalabataspulaupinang

;: ney my hand with my little brother yg kiutmiut tu ... LOVE our GREEN ^_^::




Assalammualaikum semuanyerr ~!


dah hi-tea ? haa jum jum saya belanja kamu makan karipap .. sila sila datang umah eh ~
bagus time sekarang pekena minuman panas2 ney ..
cuaca kat sini hujan .. kat sana ? HEHE ..

tadi pegi jenjalan rumah baru .. baru je balek neyh ..
rumah tu dah siap cuma furniture belum lengkap lagi ..
tunggu la 2,3 minggu lagi .. pindah randah la saya .. wee~




:: my brother dont what to do .. he play/ run around .. LOKASI kat pondok .. pondok batu .. uniknyer ..pondok tu dari jauh nampak macam surau .. lupa lak nak snap bumbung pondok tu .. atas tu ada BULAN kot .. tah la ta ingat ..HEHE .. yg pasti macam surau .. ::




:: he start tried ... HAHAHA .. now he still kat rumah tu helping my 3rd brother painting wall .. ::




:: behind me tu waterfall .. nice kan ? ::




:: he tengah skodeng ikan .. ::



ney lah rupa fishhhhsss yang di skodeng oleh adek lelaki saya tu .. lihat bawah ehh ...
(scroll down)





to the right ~~
muka agak kegedixxkan terselah di situ ..
ngee~
nak balek time ney ..
edit pun buruk .. ala ta kesah itu saya bukan
kamu .. kan kan kan ..?? HEHE










info terGEMPARR :::
kan suda kata ABAH mesti nak send me balek kampung ..
haa esok kot .. adoii excited sangat neyh .. asyik dapat calling2 dari orang PERLIS bertanya kaba and bila nak ke sana .. PERLIS !!!! here i come ..~!!
BUT not today .. tomorrow tau .. balek with my ABAH !!
ta saba ta saba ..
so BLOG and BLOGGER semua ~
nanti saya updates story story best from kampung .. if ada la .. okayh ?
haaa


SAYONARAAA~~


syifasyazana


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: