sayapunyahnewhobbysekarang!

maen gitar ?? hobby tu nanti nanti kot .. kelas pun ta carik lagi kat mna lokasi .. haaa COMING SOON .. bila zaman punya coming .. tatau la .. ^_^




**pssss..kamu kenal tu sapa?? haa JANG GUEN SUK .. suka suki dia ...



hey guyss ~!

haa nak share story ney ..
saya punya new hobby sekarang ..
huhu .. pasney tade lah M&M SANGAT ..heeee~
hobby PERTAMA saya adalah MENGADAP LAPTOP ..*winkwink*
KEDUA adalah adalah LAYAN cerita / drama KOREAN , CINA , TAIWAN , JEPUN .. MELAYU kureng heee~...
adek lelaki saya pelik dengan sikap saya ..HAHAHA ..
bila dia tanya kenapa saya suka tengok drama "'DEMIKIAN bagai''' senang je ..saya jawab la..
kot2 nanti ada JODOH dengan orang saneeeeerrrrr ~!! haaaa
*dongengdongeng* HAHAHA .. ye la kan .. saya kan CINDERELLA ^_^


JODOH .. kacakkk kan ? weee~ jodohjodoh .. HAHA
eh right site tu girl .. comeycutecun .. nak comey cam dia tuuu bole ?HEHE

waahhh JANG GUEN SUK lagiiii ~~


sekarang paling HOT and GILER tambah %$#@*!! tatau nak umpama dengan apa ..HEHEHE
layan citer kat 8TV pukul 830-930 pm .. comfirm ta tengok beritanya ..eh BUT kenkadang tengok juga what .. ye la sementara nak tunggu 830 tu ..HEHE .. haa title drama nyer HE'S BEAUTIFUL .. adoiiiii drama tu vavi vavi punyer best ..ishh ney semua salah CLASSMATE ..sebab mereka lah saya FALLING LOVE dengan drama bagai tu.. HEHE



tuuuu dia cerita ~~
HE's BEAUTIFUL (korean)




buat tatapan last .. ohhh~ JANG GEUN SUK ...


my adek lelaki ta suka dia .. katanyer macam SHEHE ( tahu apa tu ? bahasa kasarnyerr PONDAN ..HUHU) .. ada ke adek lelaki saya berpendapa tsedemikian .. ""heyyy tolong laa dia tu kacakk la sayangg .. kamu tu lelaki .. mata kamu laen "".. HEHE .. tatau tatau for me dia tu COOOOLL habess .. dengan lak perwatakan dia yang angkuhsombong tu .. perghhh MELTING syifasyazana .. HAHA *sengalkudatang




syifasyazana


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: