Santa datang !!

auwwwcakkkkkcakkkk ~

how are u semua ?? sehat ? haa goood~ ..
ney nak citer la skit .. semalam frust gle kot .. em mna ta frustntnyerrr internet demam sah2 masuk ICU ..haha .. menguji tahap maximum kebosanan kot .. dah tu kat tv la tade cter best ..
cter tuk budak2 skolah yg cuti skola ade la. ..hahaha ...

so so so ..hri ney alhamdulillah internet dah C me dah ..hahaha ..
kureng la skit bosan tuh ..kalau asyik mengadap laptop je pun boring gak kan kan kan ?
syifa nak membanting tulang cuti ney ..ceycey .. TAPIII tak dapat keizinan dari Abah lak ..
adoii impianku terkubur suda ...
kalau fikir dari segi +ve mungkin ade hikmat kan nape Abah ta bg kan ..
haa so apa plan duk umah ?haha pe lagi jadi POOH la.. hahaha



skrg ney syifa tgh edited gamba outing that days ..heee . .. seronokkkk sgt finally dapat gak jumpa kawan2 lama .. rindu kot kat dyowg ..haa kan dah kata yang terBANTUT tu comfirm la syifa kann .. HAHA..muka dyowg tu tade la brubah sangat .. handsome2 cantekk2 je ..
syifa ?? nothing about me yg berubah pun .. pendek pendek pendek ~!!


:: ney kami tiga sebelum dyowg dtg .. chika wearing my cardigan n joey wearing my heels ..
dalam fitting room .. joey tgh test sua ..show off ar tuh ..::

:: haa kan dah kata syifa syazana PENDEKKK ..haha .. tu kawan lama nama dia wiwie ..dia tinggiii skrg ..dlu syifa tinggi dri dia ..tu dlu punyer cter::

gamba yang budak2 laen ta sempat snap sebab balek dari tengok movie Narnia terus balek rumah .. so guys next time kayh .. ^__^

()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()

ney nak story pasal last nite ..
haa semalam saja tengok cter hantu JENTAYU tu .. ta penah2 tengok ..tbe2 tengokk.
syifa ney kadang2 penakut la jgak .tapi bab2 cter hantu minat jeh tengok..
pas abes cter tu tengok cter pe tah kat TV2 ..cter cina .. tade la hantu sangat just about someone yg tulis novel and ade kena mengena dengan real life .. bagus gak sebab ada about islamic skit .. ye la pasal hari kebangkitan .. haa ..
cter tu abes 12 midnite ..then masuk tido ..
swicth off lite then ............ta tido lagi sbb ta ngantuk ..
suddenly i heard cam something jatuh ala just ignore it la.. mungkin benda tu memang nak jatuh tapi time syifa nak tido gak ia nak jatuh ..
pastu buat dunno je la ..
adoiiii tbe2 lak dengar bunyi bell .. bukan house bell .. bell yg hangging kat keychain or pape je la ..awalnye buat dunno gak .. tapi ta tahan .. annoying sgt .. bangun la pegi bukak lampu ,..
dah bukak lampu i SAWWWWW nothing ..huishh ~!
tutup balek lampu ..mak aii bunyi balek .. adoiss ta tahan ..
tido bukak lampu .. bole ke tido??haha ...

. . . . . . .
until now still tatau benda apa yg bunyi semalam ..

may be santa datang kot .hahaha .. tapi asal awal sgt ??huhu



::santa santa .. yeke ? muka macam witch je ..hahaha::



syifasyazana


Facebook Comment Source : Facebook Comment

2 orang baik ✿:

♥ nana i am ♥ said...

happy holiday ^_^
santa calus is coming~

Syifa Syazana said...

thanks sis ~
yeah but santa to early see me ..
hehe ^_^