itz our LAST DAY not our last meeting

hola good evening all ~!

seperti tersedia maklum .. hari ney comfirm last day .. last exam ..
to sesape yg still exam tu chaiyok chaiyok naa ~

haaa ingat tau ..
today is our last DAY bukan our last meeting ..
so please FAHAM eh .. HAHA .. tamo2 hilang tau ..

tadi de je bebudak sengal ..cakap syifa sombong .. bila dah tegur nyer bole buat dunno ..
sepak lajulaju kang .. HAHA ..

exam tadi so far so good .. hope can maintain the marks .. insyaALLAH amiin ..
ish pe neyh citer pasal exam ney .. abeh dah .. buang2 jauh
so now we think about our NEXT (future) ^___^

ney haa de skit koleksi muka2 budak riang habes SPM ~ HAHA


:: seni sampai ke baju .. time balek ta pasal2 kena sound dengan PK Hem ... *lu poyo ar , nak happy2 skit pun bole* baju tu comfirm sangat dah ta basuh .. HAHA bia sampai reput sendiri ... TERBAEKKK ::



:: muka semua ta bole belah !! sebenarnye macam agak teruja and terkejut ..maklum ar last jadi student la katakan ::

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

so what's NEXT ?
syifa ney poyo ar kan ?dah nak pikir NEXT2 dah .. relax luu ~
HAHA .. whatever la... kita kena selalu pikir ke depan .. baru sentiasa dapat majukan diri sendiri .. up to date .. HEHE.. sekurang2nyer ade matamat hidup kan.. haa~
hari ney je berkobar2 esok lusa atas katil membuta .. HAHA

teringat lak leteran PK Hem tadi ..
" hari ney kamu gembira .. esok lusa tapun 2,3 minggu lagi baru kamu sedar .. haa time tu tingin nak baca buku balek la, tme tu gak rasa insaf.. tibe2 tingat kat cikgu2 , sekolah la .. "

HEHE .. betul tu .. sape mau jadi macam tu ?gila talak .. !

bak kata cikgu Budi .. " lepas SPM adalah permulaan hidup kita .. banyak lagi benda yang akan kita hadapi dan tempuhi.. "

nak tau sape cikgu Budi ?

ney haa gamba cikgu Budi ..
korang kenal cikgu Budi ? HAHA .. ney Qi Razali la ..
dia kan penah berlakon dalam cter Blogger Boy dlu .. dalam cter tu dia as Cikgu Budi ..
sebab dia part time ajar tuisyen .. haaa .. HEHE
episode bape tah dia cakap macam kat student SPM dia ..


-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

soo ..
today jugak berakhir la cter2 kechik dari si budak kechik about school life ..
syifa tau mesti de yang boring baca citer2 syifa kan ? ye la kan cter budak2 .. haa
tape2 faham sangat ..
eh jap jap ..
berakhir citer pasal skolah je tau ..
daily life still go on sampai .........mne eh ?? ye la ye la sampai selagi syifa mampu la..



so dengan rasa hormat lagi bangga .. HEHE

saya BEBAS SUDA ~!!!

:: sorry la muka saya buruk .. npe ta puas hati ? eh bukan2 saya memang budak comot bukan buruk .. saya cuma budak comot yang comey dan dan happy go lucky .. haa etu baru saya ~! ::


syifasyazana


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: