Perpisahan yang sementara ..

haha gedix je ney ..
hey hola meownink !

dengan bangganyer nak type kat sini yang today is the last day ..
0wh My Gucci ! last day tu ..

lepas ney nak pegi berjuang dan berkorban .. *semangatsemangat*

em SPM ~
y kena ada SPM meh ??

syifa target "A" la kan ..
Bahasa Melayu
English
Mathematics
Science
Pendidikan Islam ..

insyaALLAH .. selalunyer thats subjects yang lulus and OKey ..
ishhh tiba2 dup dap dup dap neyh ..

em dah dah .. mikin fening talk about this ..
nakk tenang ...!

esk exam Bahasa Melayu kertas 1 dan 2 and Seni bulat2 it means objective paper la.. hehe

end end on 13th nov at 1701 (05.01pm) .. 0h Gucci i cant wait .. weeee~
exam pun belum gedix pikir ble nak habes .. haha

mulai hari ney syifa akan berpisah dengan orang2 yang syifa berganda sangat sayang !! *kejap je tau*
pastu kena berpisah dengan ape yang salu buat ..heee ..
em ape lagi eh ?? banyak benda laa kena berpisah ney ..
haa itu je kodd .. tatau nak tulis pe dah ..

haaa ok ok .. nak pegi dah ney .. pegi melantak jap ..
tambah stamina .. tambah tenaga .. then nak pegi tambah ilmu ..
haaa ok ok ..

kalau terkasar bicara , terkutok ke , terbuat sesape terasa dengan sengaja atau tak ..
syifa susun sepuluh jari mohon maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki .
doakan kejayaan syifa ~!!


.:syifasyazana:.


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: