jemput datang raya eh~

assalammualaikum...


sekarang dah raya kelima..
eh korang dah abeh raye ke?hehe
mesti belum lagi kan???
haaa rayer la korang...
syifa dah kod setakat neyh je..
nnt syifa sambung raye lagi..hehe...bole ke cam tu?
hahaha..




iklan:
# eh de sape sape nak kasi syifa duit rayer??haa sila sila..wee~#


raya kali neyh agak tidak menarek langsung..huhhh...
tahlaa...ta cukup feel..maybe asyik nampak word SPM yang berada di mana2 je kod..
pastu lak sedara lak asyik mention about SPM je..adehhh..
ta salahkan dyowg pun....memang diri ini calon SPM pun..haahahaha


iklan:
#wish me luck eh y'all..chayang y'll


haaa..
dengan ini syifa nak ckp thanks sangat2 kat dyowg2 yang comey tuh..
dyowg dtg umah, n sambil2 tu tlg abehkan stok kuih raya BUT ade lagi klau y'all nak dtg umah syifa..
tatau rumah syifa?haa calling calling me..


neyh gambar dyowg..
ngee~tataplah...






from left : adek Nurul Asyikin, adek Aisya Adrina...
ney adek adek yang comey tuh..
dyowg datang 13sept2010


~thanks lovely sis..







yang ney lak today..14sept2010
first picture, from behind (left) : adek Anis Maisarah , Siti Aisyah Ameerah , akak Fadhliana
^_^


comey an mereka?hahaha..
asyik gelak je dgn dyowg neyh..
dyowg best.. chill~


...esok 15sept2010 lak..
haaa sape lak nak dtg rumah syifa??
hehehe..
sila sila sila...


kayh daaa...




♥ ♥ ♥ ♥ ,


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: