RayaRayaRaya


Munink Munink
Assalammualaikum seMuanyerrr..



hari ney kite pose lagi, belum rayer lagi tau..
haa so sape yg dah rayer ikot kalender mane?zaman kuno ke?hehe...
jangan marah naa...tak baek..bulan pose ney..sape ta pose bersebab tu dimaafkan..
wee~~



kisahnyer gini,
eh korang sahur pe tadi?ke korang ta bangun?setengah org malas bersahur...kuat la org tu..tahniahTAHNIAH..hehe
syifa sahur roti Gardenia~ tarukk kaya..huuu aku kayaaa !!bukan diet tapi tadi sahur syifa kurang selera je..entoh lerr nape...pagi ney mula saket perut..amek kau.,.padan muka...




~meowmeowmeow~


pas sahur td syifa ta tido wa cakap lu..hehe..pas sahur memang ta tido pun..ye la kalau tido comfirm bangun matahari atas kepala dah..hahaha...nak nak bile hari sekola..huhu...gile??
tanak tanak...


hari ney mo0d syifa manyak maik..manyak magus *haha korang sengau(ta baek ta baek)*
betul mo0d syifa baek gler today..pas sahur dah la ta tido pastu rajin lak g kemas kemas rumah..huhu baeknyer anak sape la neyh.. hah masuk list dahhhh... ^_^


aktiviti hari ney syifa kemas bilik, dapur, ruang tamu, ruang makan and segala2 ruang yang terdapat kat rumah syifa neyh...huhu...sekarang ney penat tu tayah citer la..
ney pun baru je habes hanging langsuer..eh silap silap...hanging langsir bawu..hehe...


actually syifa tolong abah je..huwawawa...sekarang abah entah kuar pegi mane..dari tadi ta balek balek lagi..sepatutnyer abah yang nak hanging langsir tu..RY tolong letak pin pin tu je...
tunggu lama sangat.. syifa pegi je la hanging sendiri...
blablablablablabla.......siap..


eh abg posmen la..
cepat2 capai key house...pegi la tgk kat box tu....laaaaa kad rayer abg long,..sape tah kirim kat abg long dari Raja Bukit ape tah...whatever la...
ingat kan surat tu syifa...ye la syifa ney ta famous...mne de org nak post surat tuk syifa..
tape tape tape one dayyy....hehe


syifa sebenarnye tunggu pos express dari Atiqah Nadirah neyh...
tunggu ape??laa dah sebut je name dye mesti la makcik Shawl..haha
(Dyra peacepeace)...
tunggu shawl nak pakai tuk raya...
tu la spe suh bank in duit dye lambat sgt...


kayh la korang syifa chouww dlu eh..nnt cyter agy dgn korang..


nak ucap lagi sekali bole ta??
bole eh..
nak jerit neyh tau...



SELAMAT HARI RAYA !!!!



hehehe..dah ucap dah..
syifa tanak rayer kali neyh sedih sedih...ble je ryer kite kena bergumbira riang ria bahagia ceria...wahhh kelasss gitu..hehehe....betoi ark?kena happy ann?
so kita happy...


note: to SYIFA sedar sedar la diri tu naa...22trial...abeh je cuti raye terus mengadap paper BAHASA MELAYU..weyhh trial ney..jangan main main...buat leklok...


(kesian tade sape nak cakap camtu..hahaha)




n_n: oFF balek kampung...oo ooo balek kampung..ooo oo balek kampang....sayonaraa~~


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: