Cukai sana sini ..

Assalammualaikum korangg .. sihat tak ? jemput la makan biskut jacob cicah air suam ..sedapp ..hehe ..yeyn tak sihat ..batuk, selsema ..tak boleh nak minum air sejuk tengah2 panas ni .. haa bila cakap pasal panas ni teringat something ..isu yang tengah HOT sekarang ni . jeng jeng jeng.. turut dirasai oleh yeyn sendiri ...hahaha
isu reload prepaid ..

Pembelian tambah nilai prabayar dan permulaan prabayar/pek SIM bagi semua syarikat telekomunikasi akan dikenakan 
cukai perkhidmatan sebanyak enam peratus, berkuat kuasa 15 SEPT.



http://www.mummynemo.com/2011/09/pembelian-tambah-nilai-prabayar-dan-permulaan-prabayarpek-sim-akan-dikenakan-cukai-perkhidmatan-sebanyak-enam-peratus-berkuat-kuasa-15-sept/




nak top up sekarang pun punya la merangkak menangis , dah tu ade yang sanggup ikat perut sebab girlfriend / boyfriend punya pasal -.-"
kenapalah diorang kenakan tax hah ? yeyn tak faham la ade sape2 boleh tolong explain dak ?



lepas ni yeyn mesti letak handphone merata rata ..hahaha.. yeyn rasa macam nak guna surat menyurat la lepas ni.. sape nak surat menyurat dengan yeyn tak ? hehe

Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: