The Tallest Building in the World


Assalammualaikum semua .. Salam Ahad ..buat apa je hari ni ? takan tido je ?heee ...
tak kisah la memana pun korang nak pegi , jaga diri baik baik eh ^__^


okay , entri hari ni yeyn nak share pasal THE TALLEST BUILDING IN THE WORLD .. ehem ehem ..budak senibina kan ..hahaha .. sesaja la search tadi pasal SKYSCRAPER sebab tengah layan lagu skyscraper singing by demi lovato .. pastu pastu nak share nak korang sebab macam menarik je ..




BURJ KHALIFA, DUBAI


WARSAW RADIO MAST


CN TOWER


TAIPEI 101


PERTONAS TWIN TOWER


EMPIRE STATE BUILDING


EIFFEL TOWER


GREAT PYRAMID


tak banyak gambar2 yang yeyn share dengan korang ...hee .. haa terima kasih la kepada Google Image , dan youtube yang sudi membantu yeyn menjayakan entri ni ..hehee



Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: