after a long time , i cant believe that i had dating with someone special ♥.

HOLA all .. date for today bla bla bla buat buat tanak faham ..
alaa biasa je mcm date semalam2 je .. tada special mna pun kecuali kalau ada event2 penting like raya , birthday , puasa!! .. baru la fun.. alah kalau nak mencurah kasih setahun sekali baek tapayah .. HAHA
actually la kan , ney nak berterus terang ney tanak tipu !! today mengantuk sangat .. n tade mood nak buat entri .. tapi tanak hampakan buddy i si siti aisyah ameerah .. yesterday we was hung up together .. btw my lil adek also join us .. kesian la dia asyik terperuk kat casa je .. why dun i ask him kua with me sekali sekala ..kannn  ... now da rmai org start busy for preparing wedding day tu .. OMG!! i dah menguap kali keberapa kejutaan kali da .. damn damn spleeynye .. padahal lapa ..
life was easy we just make it complicated ! weyh tade kena mengena pun .. HAHA ..layann ja ..
semalam i cant sleep .. dun what was on my mind .. lately byk masalah .. muka pun cengkong .. makan cukup , masalah je banyak .. tu la yang dikatakan life was easy people make it complicated..huh ...
now i tengah fikir tuk pemudahkan kerja otak i ..i tanak it stay serabut .. ye la kan smpai bila nak mcam tu nanti nak masuk study lagi.. insyaALLAH itu pun if ada rezeki untuk i .. we just manusia biasa .. ta penah terlepas dari masalah ..

hung up with friends or chillex with them also the best way to chill ourself ..
so ney unplanned je .. tiba2 rasa macam nak kua jalan2 ..so ask my 2nd bro whetherhe can send me or not .. 1st he said malas .. ok fine .. my lil bro pulak pegi pujuk nak kua jugak .. my 2nd bro pun cair la. HAHA...
so my lil bro said 'kakak pegi siap' ..huh ! happy siot..HAHA ..
then i called siti aisyah ameerah .. after 30minutes she came to my house ..then we go ..



siti aisyah ameerah .. she's my friends since secondryschool lagi .. masa tu know each other masa form 3 .. she's the one yang always monyok.. and sumtimes saket .. kesian oo kat dia .. we are not in the same class .. i felt teringin sangat wanna be friends with her .. salu usha dari jauh je .. statred with 'HEY , HAI , HELLO' sumtimes smiling je ..then form 4 i was moving to kL.. after a year then i came back n study in my old school .. she still there  =)
then we started being friends masa form 5 tu entah mcm mne .. friends with her really fun , gile2 , ketawa ta hingat dunia..sweet doe .. we salu sharing everything even susa or senang .. we sama2 hadapi ..
i always ada untuk dia , she also always with me .. sorry la entri ney over sangat tapi itulah apa yang i rasa n i think she's the best buddy that i had ..

so after along time we being friends ...yesterday our first date ..hape hingat fisrt date tu outing dengan boyfiee kamoo je best ? dengan bestfriends lagi best tau  =) HAHA ..
we just pegi yg nearest je .. pegi pukul 2 smpai 7 .. girls outing memang cam tu ..HAHA
actually tade motif pun pegi tapi duit tetap je habes ..perempuan perempuan .. susah tau jadi perempuan ney ... TAPI i'm not like yang suka pau2 orang macam si budak IKAA tu . hamek kau ..seb baek i tatau nama penuh u ..HAHA

ok ok ignore je budak perempuan tuh ..!
now photos semalam pun dah siap diupload now2 caption time ..btw sorry la photos2 tu ta di-arranged mengikut masa...then hentam saja   =)
baru perasan today tade icon mini comey2 ..alalaa2 tade masa nak cari ..next time eh .. gmba2 bawah ney pun dah comey bah ...HAHA

 ney kat leomag .. si Mya ney belanja i .. i bukan anak dato juga seperti dia bukan ..HAHA
dia comey kan ? susah oo mau date sama si vogue ney ...


 tunggu kehadiran pizza .. lambat servis .. muka baget lapa ar tu ..HAHA


 budak ney dah cam belon .. baget comel kan? macam na cucok2 ja bagi pecah ..HAHA


 ney boyfiee kitorg ney ... layan mushroom soup .. ( that my lil adek )


 i suka gle doe gamba ney ..
tengok orang dalam la kan ..seperfectnya ditambah ..btw she's taken by enchik SALAM ..  =)


 ney cik Mya tengah menguji kebagusan eyes liner dri company  ***** dan **** ..HAHA


 i'm smiling mcm hapa tah tu sebab baca kiriman SMS dari abg Naqiuddin yang agak kegila2an ..HAHA..layan jehh


 lil adek tengah layan kelaparan nye after maen game bertoken2 dihabeskan and before dia menghabeskan bertoken2nya lagi ..


 face after the kenyang .. meowmeow


 tatau apa2 .. zzzZZZ


 using my handphone maki2 manusia ta beradab kesopanan n tade kemaluan .. bengong (laki tu la..sewel )  !!


 me her again after she masuk keja balek .. wiwie wiwie

time bawah ney si Mya ajok den masuk fitting room buat gila babeng ..HAHA
snap sana snap sini  ^_^


 finally dapat gak beli benda alah atas kepala tu ..YA ALLAH alhamdulillah ..  =) suka sangat .. da lama mencari .. akhirnya ...
balek rumah i show off kat 2nd bro .. he said org dah ta pakai bnda tu ..HAHA .. ingat dia nak marah .. ye la kan waste money ...HAHA


 meowmeow change jadi rabbit ...  =)

now gamba kami berdua bersama before lil adek cari ajak balek .. heee   =)

 kami yang comey ..haaa  =)


she is siti aisyah ameerah .. sayang kamuu oo bestfriend !!


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: