semalam hung out dengan seniorzz for whole day jugak la

oitt gentle . jangan duk stalker sangatla. jaga diri sendiri. tarak malu punya olang


okay okay dah abes warning ..



hey semua ..


toinktoink ..tetibe je terStop blogging gara2 stalker ta diiktiraf tu ..

haa nak story la sikit , eh bukan pasal stalker tu tau.. pasal after a months baru i dapat hang up dengan kawan2 .. teruk kan ?HAHA
tu pun dengan senior2 sebab diorang tengah cuti raya cina .. kawan2 yang setaraf bukannya tada cuma tahap ke-BZ-an diorang tu mengalahkan menteri .. menteri pun ada je masa terluang .. diorang tu je buat teruk sangat .. apa2 pun happy je semalam ..
from penang vrroooommmm with kak Syira's Myvi car to kedah .. dengan niat nak main bowling .. kat penang pun ada je bowling , saja nak pegi jejauh .. before panjang lebar and lupa .. haa i pegi woth 2 sister .. senior la tu .. senior zaman secondary dlu . HEHE .. mereka adalah kak Farah Syahirah , kak Izwani and kak Farah Idayu ..
i tade la pro sgt maen bowling ... dapat strike tu bole je selalu .. HAHA ..
nak jadi cerita bowling centre kat situ macam &%$#@ je!!! ingatkan kat penang je macam tu .. rupanya kat situ lagi teruk .. bak kata Mya ' couple2 yang low profile' .. memang pun .. bole pulak buat kitorang dapat dosa kering time tu .. macam J kan ? dah la #@%$*** depan entrance bowling centre pulak .. tade akhlak betul .. laknat je orang macam tu .. * mintak2 dijauhkan la benda2 macam tu dari diri sendir .. *

perghhh full doe ..

alhamdulillah la kitorang tada la kena tunggu lama2 .. dalam kurang 10 minit dah dapat line ..
kitorang mane 2x games .. i belanjaa ?
tada la .. i bukan anak Tan Sri .. nak main tanggung sendiri la .. HEHE .. first games bole la pro sikit .. then 2nd games macam apa tah .. sebab kat situ pelik .. salah sikit je da FAIL .. ta penah pun lagi orang make rules macam tu ... sengal gle ..
terus tade mood nak main .. sape kalah kena belanja .. ok ok i mengaku i kalah i kena belanja diorang makan .. cha-ching , cha-ching ...
kitorang makan kat Pizza Hut .. tingin je nak makan McD tapi ta mampu la, i kan bukan anak Tan Sri ... tunggu la nanti kot2 dapat anak Tan Sri .. boleh i la belanja diorang makan mahal2 .. HAHA *gedebushh gedebushh *
okayh2 tanak melalut bebanyak sangat bukan orang nak baca pun .. buat penat typing je kan .. HEHE .. by the way to those was read this .. THANKS tau .. u guys memang very lucky ..HAHA









Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: