petang ney punya cerita !!

layan waktu petang ney . . . . . . . . .
sambilsambil layan lagu
Hello Hello by Jang Guen Suk
terus buat statment kat mukabuku Hello Hello gak ..
tu maksudnya BORING .. kronik sgt .. HAHA .. sengalkan ?
then de sorang abg tu keje LIKE je ..
adoii tapa2 ta kesah .. itu hak dia .. teruskan eh , chaiyokkk chaiyokk ....




adoii petang ney boring sesangat dan tersangat la boring .. tatau nak buat apa .. dah la prepaid hp tade .. dah la suh kakak tu top up tapi tatau la zaman berzaman bila dia nak top up ..
YA ALLAH
sabar je la ..



sayanggg ! sorry tau .. i'm out of prepaid ! i miss u juga !





keadaan i sekarang very the sangat LAPAR !! seriusly ta jumpa nasi lagi hari ney .. menu breakfast sampai ke lunch i makan jagung je .. HAHA ..actually malas nak makan .. tapi laparrr tah la saja sesak diri kot.. diet ?? em tada maknanya.. HAHA .. ada sesapa nak belanja i makan ? HEEE~

:: in hungry mood









Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: