Happy Saturday

tajuk BESAR i hari ney  that HAPPY SATURDAY 
ye la happy la korang .. for me weekends or weekdays sama saja la .. kalau diikutkan pepatah i kan  ... bunyi cam ney ;  everyday is cuti and holidays adalah setiap hari ..

betul la kan ? okay okay isu yang i nak kupas today adalah bukan pasal hari sabtu or saturday or kenapa cuti or emmmm i have no idea ..
oh btw tinkerbella miss tinkerbob ..

em berbalek kepada isu yang i nak kupas2 tu adalah how , bagaimana nak buat my blog menarik ? entri mcm mna yg perlu i muaturun in it ?
i love blogging but it still not enough .. i nak juga mcm other blogger .. i bukan nak kejar populariiti pun ... just wanna be real human or manusia biasa je ..tapi other blogger tu pandai make their blog ramai follower then just one entri bole smpai puluhan feed back from their follower .. gosh , how they make it ?
maybe diorang tu memang popular kot ? tapi from my eyes depa tu besa ja pun .. macam i ja ..
then diorang siap buat fan page lagi kat mukabuku .
.

i pun ta faham actually . okay macam i , my friend list ramai 3000++  .. bukan nak show off tapi yang selalu feed back statement i cuma org2 yg i kenal mcm schoolmates , classmates .. lastly i unfriend je .. now tinggal around ta lebih dari 2000 .. rasanya semua tu kenal .. tapi kan bila tengok my wall kan .. ada dlm 5 ke 10 or kurang je orang yg salu sembang with me.. everyday muka sama .. i not saying i getting bored with .. they chillex my life..
kawan2 i , bila i  tengok their profile , photos , walls esspecially .. i get jealous ... they just like artis ...  like everyone comments there .. seriously like make they famous .. i wish i will be like them .. bukan nak berlagak or sombong or sumting like riak .. for me when it happen it make me feel like " wahh i am alive, sekurang2nya diorg tahu kewujudan me "
mungkin orang zaman sekarang masih kuno mcm dlu kot , ya lah masing2 memilih dari segi rupa paras .. okay okay fine i ta cantikkk as they have .. i ada boyfiee pun mcm tade .. mungkin he also know yang ta layak for him ..
waaaa !! life so complicated .. benda ney buat i boring untuk nak berdepan dengan dunia luar .. i macam hilang keyakinan .... sumtimes i feel macam tade life ..  ooohhh mennn ~!
i bukan jenis yang sombong .. i try to be nice will all but diorang je yang ta penah be nice with me ..
i seolah2 macam a kid yg ada acc mukabuku just for playing games .. * mengeluh panjang *
day by day i sedar i nothing ... nothing yg boleh menarikkan perhatian org ... heyyy dun make me so desparate till i doing some stupid things !!arrggghhh

that all from me ,
a girl feel life is nothing to her ...


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: