yeah that ME

nampak ta ?ta nampak zoom eh ...
kalau zoom pun ta nampak gak .. nampak gayanya awak lagi 3 laki jumaat ar tu .. * i joking je *

rahsia bulan kelahiran ..huh rahsia tu tapi dah terdedah secara umum and am ..HAHA
application tu senior yang buat , then dia rajin tagged kat sesape lahir bulan JUN .. rajinkan dia =.="
HAHA ..layan je .. before this ta penah pun layan baca benda alah ney ..
gila la kan , kalau nak baca banyak , evenyang bukan bulan JUN pun org tagged kan .. sengaaaalll mata nak baca.. julling2**
so tadi bace la yang tu .. adoiii semuanye sebijik2 ..
puji ada sendir ada , kutuk ada .. terSENTAP doe ..HAHA ..sadisss ...


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: