Best Girlfriends Forever !

tengoktengok .. mimitmimit muka budakbudak tu ..

ceriaaa ~ je kan ? diorang tu memang mengamalkan .. !!

healthy kan ?gegege

ok ok senang nak story ..diorang ney da lepak kat rumah dah 2 hari dah .. ta penanh kesah pun... sebab diorang ney ceria dah tu .. ishhh asyik gelak ta ingat dunia .. ...klau stay dengan diorang ney .. hati yang remuk , , kucewa , ta gumbira .. bole jadi happy gile2 ..
dah la diorang neyh comelcomel belaka ..
kitorang kenal dah lama .. ta penah jemu berkawan buat masa sekarang.. i wish sampai bilabila kita kawan dan tetap kawan sampai bilabila ..




tengok gamba atas ney .. happy je kan ?
introduce kat korang yang tengah layan entri ney .. * ada ke orang ?? HAHA layan je *

on your left :: Siti Aisyah Ameerah a.k.a Myaa , Intan , Chaa , K.i ... *macam2 ar nma budak tu* HEHE


on your rigt :: Anis Maisarah a.k.a si bambam tembam .. dia adek syifa dengan myaa .. dia adek yang paling comel and banyak ragam yang mencuit hati ..short saying penghibur la





emm chapter chapter posing serah diri je kat diorang ..
* mukamuka sengal but cute jeh *

** background buruk ! bilik sapa la tu ...ish ish **

minat yang palingpalingpaling kami share sesama adalah .. mengGEGEGEDIKKK depan camera..
camera syifa adalah mangsa ..


i wish our friendship never see the' ending and never end but forever




syifasyazana


Facebook Comment Source : Facebook Comment

2 orang baik ✿:

Anis Maisarah said...

waaaahhh ! ngeeee ! ooooo ! <3

Myaa Meow said...

perghh , guleng gulengg , ! sengih sorang2 nih , !