kawen oh kawen !


assalammualaikum semua ~ !!

dah hi tea ke korang ?apa menu korang petang ney ? toink toink ..!
ke korang still yang kebingungan tatau nak melantak apa ..haha ..


syifa tingin nak makan kebab .. kebab ! kebab !
salu makan kebab time puasa bulan ramadhan je .. tu menu wajib ..
bole kata everyday gak la makan kebab time bulan puasa ..haha
kebetulan my beloved Abah beli roti pita .. so apa lagi mula la ketagih nak makan kebab ..
sebab label plastik roti pita tu ada gambar kebab .. gila buat air liur meleleh ~!! haha



semalam buat research pasal kebab .. btw thanks to Mr.Google and credit to Myresepi !!!
memang menyelerakan habes ar kalau terjah page tu ..haha

then then today i made it ..
my handmade ~~~
nampak biasa TAPIII special tau ! simple je kan ?TAPIII special !! hehe
mesti la sedap ..ngee ~~
ok ok ok that all for today..


eh hold on ! mesti korang wonder napa title entri ney ' kawen oh kawen ' ..
sape nak kawen ? haha of coz la semua nak kawen kan ? kan ? so jum jum kawen ..
peee korang ingat nak kawen tu senang ke? actually susah kat part nak arrange event je .. betul kan ? ye la kan .. banyak benda kena settle .. itu ini .. pastu nak semua bagi selaras la..
ta macam kenduri dedulu .. senang je diorang .. buat ala kadar dah tu simple2 je kan ..
huuuu .. tu duluuu ~!! ..sekarang dah moden dah jadi macam adat dah .. de nak yg elegan , high class , limited edition .. haha.. syifa nya macam mne tatau la.. tunggu la 8 ke 9 tahun lagi ..
kalau kawen dengan anak "datuk" dapat la den merasa buat yang dasyat2 kan hahaaha !!




enough enough dah macam mengarut melalut dah kan ? ..eh tamo tamo nanti orang menyampah .. pastu tanak kawan dengan syifa ..

ok ok syifa berterus terang.. sabtu yang lalu follow abg .. actually kami 4siblings jalan2 cari "gift" untuk bagi time kenduri 2nd abg tu .. dia dah bertunang so now time for get married la kan .. yeayyy dapat kakak lagi .. oppss over2 .. hehe ..
so kami pun pegi la kuala kangar yang terletak di negeri Perak .. 2 jam from my house ..
so after zuhur vroommmm pegi ..


ney 2nd abg ! haa dia la yang nak kawen tu .. sorry muka ta bole display nanti orang laen berkenan.. hehe




tengokkk tu ada jet askar ( ye la kot ) ! but why got water there ? emm tah la ..

labu sayong neyh lupa nak rotate lak .. tapa2 senget kepala awak ke kiri 90 darjah eh .. dalam setengah jam .. then tegak balek .. hehe


haa lupa cakap .. "gift" tu mungkin bagi labu sayong kot .. useful la kan .. bole buat perhiasan kat .. untuk tambah seri kat tu .. bijak ta ?

most interesting kat kuala kangsar ney .. u guys bole tengok labu sayong everywhere .. ta caya ? pegi sendiri tengok .. even skola pun ada named SK Sayong ( kalau ta silap ) .. guess what kat skola tu banyak and dikelilingi oleh sayong .. trust me .. hehe .. menarik kan ?

after penat went shop by shop ...then time to going back home .. balekkk !!! but lapa mulai terasa ..

so kami pegi makan kat Pizza Hut .. nyam nyum


that my 3rd abg .. always busy with phone .. so girls out here sorry eh my 3rd bro was taken by someone .. hehe .. abg ! kamu jangan marah saya yee ~!

haa that my lil adekk .. comey rite ?


before saying nak bagitau .. i got M&M again !! sedap wa cakap lu .. beli time ney after makan pizza tu .. pencuci mulut la kot .. haha





syifasyazana


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: