321 cinta


korang dah usha movie ni ? citer ni perempuan godas lelaki .. tak tahu apa yang menariknya .. teringin nak tengok tapi rasa macam membazir duit pulak .. hehe .. anyone nak belanja yeyn tengok movie ni ? jommmm joommmmm  ...

citer ni macam biasa bagi yeyn SEBAB citer ni sangat sangat mirip sekali sama movie/drama korea ..huhu .. yeyn kan peminat korean drama ..so banyak la citer macam ni .. i'm not sure what's the special or the different on this movie .. konsep macam lebih kurang la .. bukannya yeyn tak sokong industri Malaysia.. yeyn cuma tunggu Malaysia bawak sesuatu kelainan yang pastinya yang yeyn tak pernah tengok lagi .. sampai buat yeyn macam " wowww should watch this...soooooo lain "
heeee~


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: