Contest Blog Kawaii danTerkemas

Assalammualaikum korang dan juga penganjur contest ^___^
ni 2nd time yeyn join contest2 kat blog ..  ni pun sebab mood baik je ..
join sebab sesaja nak cuba nasib ..

contest ni diberi nama CONTEST BLOG KAWAII AND TERKEMAS 
blog yeyn tada la kawaii dan terkemas pun .. biasa je .. tu pun sebab yeyn tak reti nak ngubah sana ngubah sini ...heee ^____^
okay okay tak nak bebel panjang panjang , nanti tak pasal pasal kene reject ..


klik je gambar atas ni untuk maklumat lanjut 

korang semua digalakkan join contest sweet ni .. syarat syaratnya mudah je :

 korang kena follow dua blog cute ni ~ RARA  dan  APIZ

 korang kena add group diorang kat facebook http://www.facebook.com/home.php?sk=group_211667975514104&ap=1

 korang kena buat satu entri bertajuk contest Blog Terkawaii dan Terkemas. linkkan terus pada blog rara/link entry contest ni. ambil gambar di atas ni sekali tau (wajib ambil)


 korang jangan lupa letak link entry korang ni di ruangan komen di bawah entry contest rara tau


 korang kena tag 3 orang blogger
http://ini-blogy-saya.blogspot.com/

 Last date for joining this contest on 3rd July 2011 ..


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: