sekian lama~

Assalammualaikum semua.. harap semua sihat2 belaka ..
tiba tiba jadi formal ..errr skema ..kankan ?

lama kan yeyn tak hapdet .. yeyn pegi bercuti .. err sebelum bercuti yeyn cuma tada mood nak blogging ..hehe
ramai yang tanya napa yeyn lama tak hapdet blog .. yeyn pun jawab la ' tada mood blogging ' ..diorang pun pelik .. pelik sgt ke ? yeyn kalau nak buat sesuatu perkara tu memang kena ada mood .. nak main hentam buat tu boleh tapi takut jadi tak ikhlas .haa .. lately ni yeyn pun agak tunggang langgang tertonggeng jugak la.. now dan jun , yeyn still kat rumah ..orang lain dah kecoh2 dah sebab kenkawan yeyn semua dah ada hala tuju ..yeyn je duk berharap dan masih berharap dan masih dirumah .. Abah pun nak naik pusing dah sebab buat macam tada pape pun ..hehe

satu je masalah yeyn ni .. yeyn selalu campurkan masalah keperibadian , kewangan , kenegaraan , kemasyaratan , kesihatan , keselamatan dalam satu bab .. so jadi kalut la sikit .. then yeyn pulak jenis yang tak sharing sangat .. semua nak setting , settle sendiri .. ni la padahnya ..

setelah sekian lama , yeyn berjaya divide masalah masalah yang merunsingkan ..

buktinya hari ni yeyn kembali blogging dan akan aktif sebelum yeyn BUSY ..

btw kan .. yeyn tengah buat sup tulang .. ni first time ..huhu ..hopefuly menjadi la..
dengan bebekalkan sedikit ilmu yang diperolehi ketika mengoogle tadi haa ..now tengah tunggu sup ni masak je ..

bye semuaaaa  ^____^
thanks for reading



Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: