10more days to go ..

korang mesti excited nak raya kankan ? awwww ..eh jap jap ..kat tempat yeyn sekarang hujan .. ini tak bermakna yeyn tak solat terawikh ..kat rumah pun boleh buat ye dak ? ^__^


10more days to go ..tu je ayatayat orang buat status kat facebook .. menghitung hari la korang , diorang hingat nak raya je..yeyn tak terasa langsung pun nak raya...hehe ..maybe sebab frust gila dengan one taylor ni dia ukur baju raya yeyn salah .. kecik gila mcm pinggang kerengga ..adehhhh ..walaupun dah beli baju baru tetap tak terasa nak raya .. entah la napa .. kuih raya pun tada tahun ni .. "Untunglah sapasapa masih ada Mak /Mama/Umi/Bonda/Mummy/Ibu..and so on" ..

bila bercakap pasal 10 hari lagi nak puasa , maknanya ni adalah 10 malam terakhir .. malam dimana kita mencari LailaturQadar.. ^___^ .. sapalah yang bertuah ?

actually entri ni nak citer ..hari ni hari Jumaat ..Cuti yang tak disengajakan macam minggu lepas berulang lagi ...hehe ..yeyn habiskan sehari hari ni dengan kemas rumah je...berdobi bagai ..fuhhh penat .. penat yeyn sekali lagi berbayar dengan berbuka puasa sorang sorang lagi ...emm nasib nasib .. :D :D :D

yeyn sekarang dah jangan bebeno blogging ..bukan tade idea ..tada masa je .blogging pun pinjam lappy abg ..heee ...bila la Abah nak bagi yeyn lappy satu..emm satu je haa tanak lebih lebih pun...hehe

okay la korang yeyn nak sambung buat assignment .. nak siapkan pelan surau ..dah 2,3 keping kertas yeyn bazirkan -.- ..


okaybyee~

Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: