Pelbagai keesetiaan yang dijanjikan ..

Mata yeyn terasa mengantuk sangat ... hajat memang nak lelapkan diri awal malam ni .. yeyn baru je nak log out mukabuku tibatiba yeyn ternampak sumting .. seorang hamba Allah yang menjanjikan sepenuh kesetiaan..errr..pendek kata seorang lelaki yang dikenali sweet talker .. sungguh pun yeyn tak penah mengharapkan kesetiaan yang dikatakan oleh beliau ..tapi sebagai manusia yang berperasaan yeyn terasa sangat sangat dipermainkan ..andai kata dulu yeyn termakan dengan kata kata dia mesti yeyn jadi manusia yang paling dan teramat kecewa .. yeyn tak tahu apa motif dia ..kononnya dia nak yeyn last last he got someone else .. wadehel la mamat tu ..

Kesetiaan yang kedua .. seorang lagi hamba Allah ..yeyn tak tahu nak citer pasal mamat ni macam mna .. yang yeyn tahu , kesetiaan serta keikhlasan yang dia kata katakan sebelum ni akhirnya diakhiri dengan sebuah pertunangan antara dia dan seorang gadis lain .. tahniah ye !


benda ni macam tak adil bagi yeyn .. diorang buat yeyn macam toys , barbie doll ..
tapi apa apa pun yeyn tak nak la kesah sangat, as long diorang bahagia cukup la buat yeyn .. who knows if diorang stay dengan yeyn belum tentu diorang bahagiakan ? Allah dah aturkan segala galanya yang pastinya terbaik untuk semua hamba hambanya ..
tapi tapi yeyn tetap nak menangis ...sedih sangat T__T

Ya Allah , kuatkanlah aku ~


*sorry , actually yeyn tak suka nak post entri cam gini tapi yeyn tada tempat nak luahkan ..semua orang dah tido T___T ..sorry sangat sangat kalau korang tak suka *

Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: