14 Ramadhan

Assalammualaikum korang .. sedar tak hari ni 14 Ramadhan ? cepat bebeno kan masa berlalu .. dah dua minggu kita umat Islam berpuasa .. err penuh ke puasa korang setakat ni ? heee ..


hari ni yeyn bebuka sorang sorang .. abah dgn adek pegi kL .. abg pulak on the way balik rumah dari Perak tapi tak sempat sampai sebelum waktu berbuka ..emm .. yeyn ada la sedih sikitsikit .. heee


hari ni hari kedua yeyn pegi bazaar sebelah rumah yeyn ni .. hehee ..kali ni pegi sorang sorang ..masa jalan tadi rasanya macam yeyn sorang je pegi bazaar sorang sorang , orang lain semua berteman , berkumpulan *heee .. tibatiba boleh rasa macam tada life -.- , dah la jap lagi nak berbuka sorang sorang ..
aishhhh why hah lately ni yeyn cepat sangat rasa sedih ? -.-


err tuka topik..haa yeyn ada soalan untuk korang ... jawab tau.. *ade ke yang sudi singgah blog yeyn ?*
Apa menu korang berbuka hari ni ?  dah bersedia ke nak bebuka ? hah jawab jangan tak jawab ^___^

Dikesempatan ini yeyn nak ucapkan SELAMAT BERBUKA PUASA untuk S E M U A .. sebelum makan nanti jangan lupa cuci tangan , baca doa tau ^___^

sebelum tiba waktu berbuka meh layan video kat bawah ni ..enjoy :D :D :D
Ok bye ..




Facebook Comment Source : Facebook Comment

2 orang baik ✿:

hiro said...

masa pantas berlalu..hee

Yeyn Mae Ri said...

@hiro

betul tu Hiro :)
rasa tak puas lagi berpuasa untuk Ramadhan ni ..