Saya lahir tahun Ayam ..

Malam ni nak cakap pasal yeyn lahir tahun ayam .. yeyn Islam ..tada kena mengena pun pasal yeyn dengan feng shui ayam -__-"

just nak share sumting ..yang yeyn tak suka ayam ..macam pelik je bila cakap macam tu ..
tapi tu la kenyataannya yeyn tak suka ayam .. ayam buat yeyn rasa tanak hidup dah T__T .. sebab kalau yeyn makan ayam , kulit yeyn jadi gatal gatal , kering la.. burukk !! pendek kata yeyn ALAHAN / alergik dengan ayam .. pelikkan ? yeyn tak pelik la...yeyn rasa diri yeyn terlalu special walaupun kadang2 tu rasa macam menyusahkan orang sekeliling ..hehee ..

kawan kawan kata " tite tak muleh hidup kalau tade ayam ni , ayam feveret tite tahu " .. Hahaha . macam tu pun ada ..

okay now giliran korang pulak .. maybe ada sapa2 nak share ..korang alahan dengan makanan apa2 ka .. sebab ada kawan yeyn sorang tu tak boleh makan watermelon .. kalau makan dia akan kena demam panas .. err ! ada yang alahan dengan kacang , chocolate la... korang pulak ? ^___^ sudi sudi la share dengan yeyn ...

Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: