Diari seorang pelajar : sakit sana sakit sini

dah terkehel kehel kepala otak yeyn duk memikirkan pasal assignment ni ..kalau la yeyn ada power macam harry potter...nah ' ting ting ting ting ' pastu tadaaa siap ..bahagianya hidup -.-

minggu depan hari isnin ..yeyn rasa ada exam untuk LA2 ni .. -.- ..projek untuk exam kali ni kena buat rumah banglo .. *tercengang empatpulohenam saat -.-* ..projek surau ni pun dah terkehel kehel ,terjengkek jengkek nak buat .. dah tu berkertas kertas berjaya yeyn sepah sepahkan ..heee ..yeyn punyala excited gay nak buat projek surau ni ...dah siap dengan site plan , floor plan , front elevation bagai......just kena tacaptacap sikitsikit la..pastu tiba tiba kena pulak buat lain..adehh spoil gila..sebab tu la yang habis berkertas kertas tu. ..sabar je la.. yeyn bukan jenis yang merungut *puji diri sendiri*..so dengan agak rajinnya yeyn pun buat baru..heee ..nak dapat markah tinggi please! yeyn dah betulbetul in love dengan course senibina ni .. dah rasa sebati adunan dengan jiwa yeyn ni *errr adunan?*

jadi dengan ini yeyn berazam nak siapkan esok sebelum ahad..ahad nak chillex ..lately ni yeyn selalu sakit kepala sangat sangat ..terasa macam nak hentuk hentuk kepala kat dinding ..emm seksanya belajar ^___^v

dah pukul 11 yeyn nak beradu arora dulu ..

okaybyee~

Facebook Comment Source : Facebook Comment

4 orang baik ✿:

hiro said...

ni belajo mana ni? org cuti woi..cuti..keh2

Yeyn Mae Ri said...

@hiro

Hahaha.. awal cuti .. yeyn cuti minggu depan la hiro ..belaja kat kolej depan umah ni haa :D

hiro said...

hehe..hoo..budak U semua cuti 4 bulan.

Yeyn Mae Ri said...

@hiro

untunglaa..yeyn cuti seminggu ja ..