Cerita kat Masjid tadi ..

Assalammualaikum korang .. tadi yeyn pegi terawikh ..em macam biasa la kan .. selagi yeyn berpuasa disiang hari dan selagi khudarat yeyn mampu yeyn pegi la masjid ..
dan macam biasa jugak hari ni seperti malam malam yang lain , yeyn pegi masjid jalan kaki seorang seorang .. dah rasa macam duduk kat Jepun, Korea pulak ..sebab diorang lebih suka jalan kaki dari naik kenderaan .. macam yeyn la..hehe .. * okay yeyn tibatiba perasaan comel macam awek awek cun korea ..ahakkk *

yeyn pegi masjid sorang sorang .. dah tu tengok orang lain semua datang berteman .. rasa macam tada life la pulak ..hehe .. okay okay bukan pasal tu yeyn nak cita ini malam hari .. yeyn just pelik je dengan makcik makcik yang suka bawah anak anak diorang datang masjid .. pastu suka bebeno tinggal anak sorang sorang kat belakang tak pun duk sebelah dengan diorang .. kalau yeyn tak silap la kan , jika budak budak yang underage or belum baligh lagi tak digalakkan dibawa ke masjid ..bukan hapa bila budak budak ni tersentuh makcik makcik , pokcik pokcik , kakak kakak , abang abang kat sebelah bukankah wuduk diorang tu boleh terbatal andai kata budak tu tersentuh diorang .. sebab tu la budak budak tak cukup umur digalakkan sangat duduk kat belakang .. tapi kan bila diorang dah duk kat belakang , nak nak pulak jumpa kawan ..nah main main pulak .. yang main kat luar masjid okay la ni yang main dalam masjid .. main kat belakang orang yang tengah solat .... ishhh yeyn boleh sabar je la sebab diorang tu anak anak orang belaka ...hehe ^__^

pastu pulak budak budak yang mengada .. i means budak budak yang suka nangis or budak budak yang tak boleh berenggang dengan mak diorang ..  *stendet la kan dah nama pun budak..heee *kalau jauh sepuloh, dua puloh minit tu okay la kejap pastu haa mula la nak mencari tercari cari pastu nangis bagai ..uihhh rimas kot .. * rasa nak kasi ''flying kiss'' je *

keadaan kat masjid tadi terasa sangat sejuk ..memang masjid tu ada menghawa dingin tapi before ni tak terasa sejuk sebab mungkin tadi siang pakat pakat busy pegi kedai pekakas kek * yeyn cilop ayat kat status fb makcikmacik , kakakkakak ..huehuehue* ..jadi malam ni comfirm la diorang busy ber-kung fu kat dapur masing masing ..heeee...before ni masjid agak panas sebab kepadatan dan keramaian .... bukan salah sapa sapa pun ..ye la masing masing nak menunaikan solat sunat terawikh ..masing masing nak cari pahala untuk diri sendiri


okay itu saja cite dari yeyn ..hee ..yeyn nak pegi bumbum ni ..zzzzzzz




Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: