Sesuatu yang tak disengajakan

Dah la sekarang tengah hujan .. sejuk lak tu ..yeyn pun layan la perasaan yeyn yang sayu lagi sedih ni T__T

benda ni dah jadi tiga kali dah .. sedihnya bukan kepalang lagi ...kalau tak sedar tapa, ni nampak sangat sangat ..
sampai hati korang buat yeyn cam gini .. kalau ade apa apa tak sedap mata korang memandang better cakap je terus...tak best la cam gini ..kitakan manusia biasa.. manusia yang sama sama buat salah ..yeyn buat salah, korang pun penah buat salah jugak kan ? kita ni mana boleh lari dari masalah ..kan kan ? bolehkan sama sama tegur ..

err ni masalahnya adalah tiga kali yeyn perasaan follower kurang .. yeyn tahu la follower yeyn pun tak ramai mana pun , cheputt jaaa....kalau yeyn ni macam FL ke ME ke tape la.. ni YEYN je ..* hehehe ..tibatiba bajet cam fames *

yeyn tahu sangat sapa yang unfollow yeyn tu .. yeyn bukan nak menuduh sapa sapa sebabnya yeyn sendiri pun tak kenal hamba Allah tu ..yang yeyn boleh kata adalah orang tu triple confirm die hard fan of JUSTIN BIEBER .. sebab yeyn cakap macam adalah ni kali kedua follower yeyn hilang sorang lepas yeyn cakap pasal JUSTIN BIEBER .. wakluuuuu! yeyn mana ada kutuk JUSTIN BIEBER korang pun ... kita ni cuma sama sama manusia yang sering melakukan kesilapan ..bukannya kita ni sama sama manusia yang mempunyai minat yang sama ..kalau kata satu dunia ni minat WAYNE ROONEY , sapa pulak nak minat KHAIRUL FAHMI CHE MAT ? haa ce story kat yeyn ? kita ni hidup kena positif ...

aisshhh tanak la emo emo sangat ..yeyn puasa ni ..tak pasal pasal yeyn berbuka time Jepun pulak..hik hik hik
Ok bye ..

Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: