Diari seorang pelajar : yippppppyyyy CUTI !!!!

Assalammualaikum ..
Seronok gila hari ni cuti ..hehe .. bukan cuti peristiwa pun,cuma cuti yang tak disengajakan .. mungkin ini berkat kami berpuasa tapi tetap jugak pegi kelas ..huuu ..

kalau ikut jadual sepatutnya hari ni ada  Islamic studies dan extra class .. Islamic studies ustazah dah buat on last wedenesday ...jadi hari Jumaat ni (hari ni) tada kelas la..hehe .. pasal extra class pulak lecturer2 ada meeting hapa tah ..so extra class pun cancel ...
tengok ..dengan secara tak sengajanya cuti la hari ni .. rasa macam something tak dapat diungkapkan ..hehe * overover *

apa apa pun nak rehat puas puas untuk hari ni  .. esok berhajat nak siapkan site plan rumah rehat .. mohon bantu yeyn eh .. ^___^

ok bye ..

Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: