Dah setahun umur baby ^__^v


hikhikhik .. Happy ONE year baby ..
Alhamdulillah dah setahun dah umur dia .... seronok sangat tengok dia membesar kat depan mata ..
Dari dia baring tak tahu apa apa ,  kemudian merangkak sana sini pastu sekarang bukan setakat dah pandai lari lari .. tak payah lari dia main guling guling je sana sini ..
Tiap tiap hari kami bersama sama .. bersama sama bersuka juga berduka ..kami saling sharing antara satu sama lain .. tiada dendam kesumat antara kami ..

wahhhh !! okay okay jangan nak double meaning sangat .. Yeyn dah berkecempung dalam dunia blog dan berblogging dan menjadi seorang blogger tegar* selama setahun lamanya ..hehe ..tu pun nak kecohkan ? poyooo! bukan bererti dah setahun yeyn nak stop ..No no no ! walaupun agak tegar * tapi tadelah sangat * yeyn masih lagi kekok ..yeyn cuma pandai menaip je ..

sepanjang setahun tu ada banyak sangat ringtangan lagi dugaan ..salah satunya tak dapat restu salah sorang ahli keluarga T-T  ... tapi tapi yeyn tetap blogging sebab itu hanyalah dongeng semata mata ..alah adat lah manusia ni bukan suka nengok kita bahagia .. Dalam masa setahun juga ada seorang blogger ni terasa dengan yeyn tanpa sengaja , beliau siap unfollow yeyn lagi T-T ... dan dalam masa setahun juga selalu jugak la follower yeyn turun .. yeyn akui yeyn membosankan T-T ! ..


yeyn tahu orang lain , blog diorang tak sampai setahun dah ada follower berderet deret . yeyn pulak ,  alaahhh .. eh eh eh tamo emo  emo ..nak happy seorang seorang .. heeee ^____^


Happy One Year , baby ! hikhik byee korang ~

Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: