Honda Insight

what's up dude ? heee korang baca tajuk pun cam tak menarikkan .. bagi yeyn menarik sebab yeyn minat kereta .. tambah2 keluaran Honda.. entoh lerr kenapa ..mungkin sebab abah guna Honda kot .. Majalag Honda keluaran July or June yeyn tak sure ada keluar pasal Honda Insight ni .. memang menariklah .. jatuh hati tengok Honda Insight dalam majalah Honda tu ..

nak dijadikan cerita , tadi time yeyn baru balik dari kolej .. yeyn nampak buntot kereta ni je .. dalam hati detik " mak kau semadnyee " ..pastu dah dekat dengan kita tu " ohemjayyyy Insight derr " dah la wana putih .. semad gila .. bila agaknya yeyn nak drive kereta nih ? ahakkkk .. * berangan guling guling atas katil *







macam okay dak ?hehehe
yeyn baru perasaan kereta ni ada sikit sebanyak persamaan dengan Honda CR Z .. Honda lagi - -"
yeyn jumpa kereta Honda CR Z ni dalam game je .. pastu terus google .. bentuk unik gilosss .. dan tade sapa2 lagi bawak kereta ni kat Malaysia .. sambil jerit kuat kuat " I wanna be the first person who drive this car " .hahaha .. memang coolio !


kereta ni pun semad kankan ? heheheee ^__^

bye korang ... thanks  membaca


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: