Diari seorang pelajar : Percubaan untuk membunuh diri .

Assalammualaikum semua .. yeyn masih lagi waras okay ..haa jangan nak pikir bukan bukan ..
Ya Allah penatnya ! lately ni , errr padahal baru je 4 hari start kelas tapi rasa macam bertahun tahun pulak ..Kih kih kih ... BARU 4 hari tapi kerja2 kena buat walaweh banyak gila .. tak cukup kudharat ..

" I'M TIRED & SICK WITH WORD RE-DO - -" "

dah la tangan sakit .. kaki pun sakit .. alaa bila nak biasa dengan keadaan ni .. penat laa.. rasa macam nak give up pun ada ..nak nangis meraung dalam studio pun ada .. nak sepak sepak kertas pun ada .. alaaa - -"
teruknyaaa .. boleh tahan ke 2 tahun cam ni ?

Percubaan untuk membunuh diri ? yeahhhh
tu yang kawan2 kelas kata kat yeyn .. Hahaha. . tangan yeyn kan luka kat pergelangan tangan .. so entah macam mana diorang boleh kata yeyn cuba nak bunuh diri ... konon2 tension la kan... Hahaha ..sengal betul diorang..

for now tak terasa lagi ..lagi pun bunuh diri kan dosa besar ..adhoiii ..

apa apa pun yeyn kena jugak kuat dan tabah mengharungi semua ni .. yeyn kena ingat sapa yeyn dan juga ingat perngorbanan hamba hamba Allah tu ^____^ .. nama ? rahsia lorh ...

okay okay ..bye korang .. senyum2 salu ..jangan stress stress sangat ..hik hik hik

Facebook Comment Source : Facebook Comment

2 orang baik ✿:

kaizen said...

hadapi dgn senyuman jer...

Yeyn Mae Ri said...

@kaizen

betul tu awak .. walaupun perit kita tetap kena hadapi ..senyum adalah senjata kekuatan .. ^__^