Hujan la pagi nih - -"

bangun awal pagi .. pastu jalan jalan pagi sambil pegi hantar lil adek kat dewan millenium .. how far ? 5 minute by car and 20-25minute by legs .. yeyn pegi hantar jalan kaki .. err emm yeah jalan jalan pagi ...

balik rumah semangat gila online ..apadahalkan bukan ada apa pun yang nak dionline kan sangat .. habis sangat pun main game je .. game je yg memahami yeyn .. hehehe .. okayh yeyn tipu pagi pagi ni ..

disebabkan tade benda nak buat yeyn pun blogwalking .. cara kuno la kan ..singgah blog orang sana sini .. jadi silent reader je ..nak komen tak tahu..hahaha ..dah tu promote blog sendiri * tak malunya *

pastu kena sound .. tetttt !!! okay pasni taknak dah promote blog sendiri kat group tu .. tak sproting langsung - -" .. yeyn dah ' leave out ' dari group tu .. huhuhu .. bukan apa just tak nak benda yang sama jadi lagi .. kesian yeyn pagi pagi yang sunyi sejuk dingin cam ni dah kena sound .. nasib nasib !

bye korang !


Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: