Pengacara lelaki kat Malaysia kurang

Assalammualaikum viewerr , Selamat pagi ..
dengan tak mandi lagi yeyn semangat gila nak hapdet pasal ni ..

semalam kat tv9 pada kipas susah mati *die hard fan* of Matlutfi mesti korang menongak kat depan tv kan ? begitu jugalah dengan yeyn .. tengok sampai tutup mulut .. kenapa tutup mulut ? kalau yeyn tutup mata macam mana nak tengok Matluthfi kankan ?

walaupun yeyn bukan bakal isteri beliau atau sesapa pada beliau ..hehehe ..yeyn jadi excited tak ketahuan hala bila tengok dia. yeyn tertarik pada kesepetan mata beliau mungkin ..hehe

okay okay dia kata pengacara lelaki kat Malaysia ni kurang ..dan dia nak jadi pengacara tv .. if it happen pakat pakat gila duk depan tv la ..Hahahaha


kepada sesapa yang ter'miss nak tengok semalam ..Matluthfi dah update kat http://www.youtube.com/user/matluthfi90 .. kat bawah ni pun yeyn ada share dengan korang .. meh la tengok, banyak2 kali pun tak apa ^___^


#Remaja Vlogging



Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: