apa punya manusia

sakit hati ! sakit hati ! arghhhh sakit hati ! bangun awal awal pagi dah sakit hati .. Ya Allah geramnya yeyn kat sorang hamba Allah ni .. nak nangis meraung guleng guleng pun ada . aishh kenapa la dia buat yeyn cam ni T_T
yeyn tak buat salah pun kat dia , tiba tiba je dia tu .. tak faham betul la yeyn .. napa la yeyn baik sangat dengan dia sebelum ni ..rasa macam nak sepak dia laju laju * boleh cam gitu ?  *


nilah yang orang kata . Tak semua dapat peluang kedua .. dan semua berhak dapat peluang kedua ..
tapi ' berhak ' ke pemberi peluang dikhianati ?

dan orang dah kata bila kita dapat peluang kedua jadi gunalah sebaik baiknya.. hargai peluang yang ada .. jangan biar benda tu jadi sia sia.. rugi la hidup ..ye dak ?

okay honestly , yeyn tak berdendam pun dengan perempuan ni .. cuma geram je la.. kalau ada apa apa yang tak puas hati cakap je la .. dalam hal ni ..yeyn memang tak salah pun .. yeyn jadi mangsa keadaan je .. yeahh yeyn salu jadi mangsa keadaan dan semasa T-T

:: suka hati dia je nak block yeyn ,  nak unblock balik pastu block balik.. errrr .. ada jugak manusia macam ni ..dia tadak hati dan perasaan eh ? * kesian banyakbanyak kat dia *


Facebook Comment Source : Facebook Comment

2 orang baik ✿:

Shalina Samsudin said...

yeyn : kalau nak bg peluang kedua,makesure org tu betul2 nak berubah :)

Yeyn Mae Ri said...

@Shalina Samsudin

salah yeyn jugak sebab cepat sangat percaya dia :(