Diari seorang pelajar: 1st day class

Morning korang semua .. Mulakan hari ni dengan senyuman okay ? korang pegi depan cermin then pegi senyum lebau lebau .. apa orang kata ' senyum sampai ke telinga ' ..haa kankan ? hee

okay today was 1st day class ..kelas start  pukul 9 .. now 8:30 .. yeyn masih dirumah ..heee .. cuak gila rasa , berdebar debar - -"

hari ni masih berbaju kurung .. pakai baju kurung warna putih berbunga purple ..with purple shawl .. ^___^
Isnin dengan putihkan ada kaitan .. tak tahu ? cuba korang google ..mesti ada..

breakfast hari ni yeyn makan Twiggies Gardenia je .. pastu air masak ..
sekarang nak pegi calit foundation kat muka sikit .. yeyn bukan pegi melaram tau ..just nak cover eyebag je ...
by the way yeyn bukan jenis yang suka mekap mekap ni .. takan yeyn nak pegi kelas dengan muka sakai kan ?hehe ..
okaylah korang nanti yeyn berceloteh lagi eh ..chowwww~!

Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: