suka nengok movie Transformer

yeahhh FINALLY yeyn dapat juga tgk transformer .. bila ? malam semalam kat Sunway .. tengok show yang malam pukul 9 .. sampai rumah pukul 12midnight .. dan hari ni ada kelas pukul 8 .. terbaikkk !! punyalah mengantuk gila tadi ..sampai terlewat sikit ke kelas.. dah tu berlari lari anak tupai pegi kelas siap berbaju kurung .. Hahaha ..

yeyn tertarik dengan cerita2 macam transformer ni ..dia ada nilai2 yang patut kita ada dalam diri masing2 .. bila kita movie cam gini seolah2 macam tengah studying , learning .. dan cerita2 cam gini ada sejarah2 sikit ..  tatau la macam mna nak explain tapi memang totally best .. yeyn cukup suka .. cerita ni bukanlah semata2 percintaan antara manusia dgn robot2 tu atau peperangan saja .. tapi ia ada sifat2 lain jugak yang ada ..so chillex lah ..

apa2 pun transformer ni is the best bro !

Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: