vlog + blog

Hi everyone ..  sebelum yeyn keluar dinner dengan family, yeyn tergerak hati nak buat entri pasal vlog juga blog ..

dulu ramai yang rajin tahap dewa berblogging , sekarang pun ada lagi ..diorang2 tu masih aktif.. as we know pun ramai blogger blogger berjaya lagi famous .. takkan korang tak kenal ..fuhhh ! yeyn kena listkan nih ..

Maria Elena


Fatin Liyana


Hanis Zalikha


Cik Epal


Ben Ashaari


Yuyu Zulaikha


Abe Hiro


ps: yeyn susun randomly je ^__^v

haa ni antaranya la.. actually ramai lagi .. kalau nak list kan semua boleh kenalah yeyn taip empatpulohenam malam.. sorry eh yeyn kesuntukkan masa dah tu kalau tertinggal satu dua kang ada lak yang merajuk ..hehee ..haa tu cerita pasal blog ..

now kita cakap pasal vlog pulak .. vlogger tempatan je lah ..  haa sapa tak kenal vlogger tempatan kita ? awwww

Mat Luthfi


Anwar Hadi

both of them memang selalu dah orang sebutkan ? siap tergila gilakan lagi ..ahakkk ..
ni yeyn nak cakap pasal vlog lagi ..vlogger baru .. diorang dah lama jugak la bukan semalam join vlog ni .. just semalam je yeyn explore race dunia vlog ni ..yeyn jumpa macam macam orang ..ada yang best ada yang kureng ..hehe ..tu semua atas kita.. kita tak sama ..ye dak ?

Aiman Azlan
yeyn tertarik dengan idea serta mesej yang disampaikan oleh beliau .. then yeyn tertarik dengan speaking omputihnyaa..memang superb laa ..


Shahrin

yang ini yeyn baru je enjoy vlog dia tadi .. no wonder la dia sebaya dengan yeyn .. hehe .. Shahrin juga ada mesej2 tertentu yang dia sampaikan melalui vlog dia juga pengalaman dia .. best !

kalau korang perasaan 4 vlogger atas ni , semuanya stay luar Malaysia .. masing masing ber-vlog untuk menyampaikan sesuatu mesej yang amat lagi berguna untuk semua dan ada kalanya hanya suka suka .. korang ber-vlogging ni best eh ? .. cam best je ..hehe ^__^ .. ada jugak blogger blogger yang ber-vlogging .. macam Maria Elena .. Cik Epal juga ..

okayyy cukup la sampai setakat ni , kalau ada info best2 pasal vlog ni yeyn sharing lagi ..InsyaAllah .. ..sekarang pukul 9.21 waktu Malaysia..hikhik ...yeyn nak pegi bersiap ..nak keluar dinner .. adiosss !



Facebook Comment Source : Facebook Comment

1 orang baik ✿: