Diari seorang pelajar : Yeyn berbaju kurung purple dan bershawl hitam

Pendaftaran pukul 8.30am .. yeyn sampai pukul 8.40am .yeyn stull awal okay .. sebab diorang ada masalah teknikal so the programme started on 9am ..hehehe

mula mula dengar taklimat , sepatah 2,3 kata ..bla bla bla bla ... honestly satu hapa pun yeyn tak faham ..heee .. tapi yeyn alert bila dia kata " okay pelajar pelajar boleh beratur kat kaunter depan dan amek nombor " .. yeyn dengan sorang2nye ikut je buntot org .Hahahaha .. dem dem dem student pempuan boleh kira je berapa .. boleh kira sendiri dengan jari tangan tambah jari kaki .. tayah pakai kalkulator saintifik gitu .. lelaki tayah cakap la ramai gegiloss .. segak segak lagi siap berbaju kemeja serta tie ...Kebetulan yeyn terjumpa 4 org member sekolah yeyn ..tak tahu la terjumpa or sengaja jumpa..Hahaha .. and one of them was the boy that i really minat gila ..hehe ..cita lama laa..zaman dedulu2 ..

esok ada Suaikenal .. yeah that program ..start pukul 8 sampai 5 petang .. =.=

Facebook Comment Source : Facebook Comment

0 orang baik ✿: